OVER BLUE

MAAK KENNIS MET BLUEBLUE is een tweedaags winterfestival aan de Zevenhuizerplas. Het Oeverpark is decor voor een gezellig en knus muziekfestival. In de grote muziektent dans je je warm tijdens leuke liveoptredens en in het overdekte foodcourt geniet je van heerlijke winterse happen. Het grootste deel van het festival is overdekt, maar ook buiten is genoeg te doen. Kleed je dus warm aan en geniet van alles wat BLUE festival te bieden heeft! Er zijn genoeg kluisjes beschikbaar, zodat jassen opgeborgen kunnen worden als het tijd is om te dansen.


BLUE festival dankt zijn naam aan Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Rond deze datum zijn de dagen kort, donker en somber. De gezellige feestdagen zijn achter de rug en het voorjaar is nog ver weg. Tijd om hier een positieve draai aan te geven met BLUE festival! Een sfeervol winterfestival waar je geniet van leuke livemuziek, hartverwarmend winters eten en leuke activiteiten.


BLUE festival heeft twee verschillende dagen. Op vrijdag is het festival 18+ en op zaterdag zijn alle leeftijden welkom. In verband met de veiligheid en de opzet van het festivalterrein is het aantal kids- en jeugdtickets beperkt. Kinderen en jongeren moeten in het bezit zijn van een geldig kids- of jeugdticket. Zij kunnen dus niet op een volwassenenticket naar binnen. Alle bezoekers onder de 18 jaar moeten begeleid worden door een volwassen ouder/voogd.