MAAK KENNIS MET BLUE

MUZIKAAL WINTER FESTIVALBLUE is een tweedaags muziekfestival dat aankomend jaar voor het eerst plaatsvindt in Rotterdam-Nesselande. De organisatoren willen met het festival een positieve draai geven aan de meest sombere periode van het jaar, ook wel bekend als ‘BLUE Monday’.
De regio heeft rond deze tijd extra behoefte aan gezelligheid. Lange donkere dagen geven des te meer reden voor een goed feest en daarom is daar dan eindelijk een sfeervol winterfestival. BLUE wordt het jaarlijkse lichtpuntje in de wintermaanden waar de regio naar uit kijkt.
BLUE is een combinatie van muziek en food. Artiesten zoals Waylon, Xander de Buisonje, Jeroen van de Boom en de sfeerbrengende band De Coronas zullen het podium betreden en schitterende shows neerzetten.
Het winterse foodcourt voorziet jou van heerlijke winterse gerechten, zodat jij met een goed gevulde maag de hele avond kunt genieten. Warm op tijdens het wagen van een dansje in de winterse kroeg met jouw vrienden of buren.

BUITEN DANSEN

IN DE WINTER?Een grote tent volledig ingericht in winterse sferen overdekt het gehele festivalterrein. Hierdoor kun jij buiten onder de sterrenhemel aan de Zevenhuizerplas genieten van BLUE festival.