XANDER DE BUISONJE

VRIJDAG 28 JANUARI 2022We hebben Xander leren kennen als de frontman van Volumia! Voor deze band schreef hij veel prachtige nummers, zoals Hou Me Vast, Het Is Over en Afscheid. Inmiddels zijn dit alle drie Nederlandstalige klassiekers. In 2002 nam Xander afscheid van de band tijdens een memorabele, laatste show in de Heineken Music Hall.
Bijna 15 jaar, vijf solo-albums, één akoestisch album en aantal singles verder, is hij nog steeds één van de meest populaire artiesten van Nederland. Een van zijn recentere singles, De Wereld Redden, bereikte de iTunes top 10 en zijn laatste tour-album, Xander in Concert, werd bekroond met een gouden plaat.
In 2014 en 2015 was Xander toe aan iets nieuws: hij ging het podium op met zijn eigen interactieve theatershow ‘Xander Omarmt’. De de vriendschap van de mensen in het publiek vormden zijn belangrijkste inspiratiebron voor deze show.
Bij het grote publiek is Xander de afgelopen nog bekender geworden door zijn rol als presentator en TV-persoonlijkheid. Zo was hij zeven jaar lang host bij De Vrienden van Amstel LIVE! én deed hij als deelnemer mee aan programma’s als The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen.
Xander wordt vaak omschreven als een charismatische ras-entertainer, die van elke show een feestje maakt!

MIS NIKS! VOLG ONS


Houdt onze website in de gaten voor de muzikale line-up! De kaartverkoop start op 29 oktober.
Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram en te liken op Facebook.