PRAKTISCHE INFORMATIE

KOM HELEMAAL VOORBEREID NAAR BLUE


Het is bijna zover! Met de allereerste editie van BLUE in aantocht brengen we je op de hoogte van de laatste info.

MUNTEN


Munten zijn het enige betaalmiddel op BLUE. Je koopt je munten vooraf online of op het terrein bij de muntenkassa’s.Online munten koop je via de ticketpagina. Als je je toegangsticket al hebt, selecteer je op de eerste pagina geen tickets en klik je op verder. Zo kom jij op de pagina om munten te kopen.


De hoofdkassa gaat elke dag om 15.00 uur open. Hier kun je dan je muntenvoucher inwisselen voor munten of ter plekke muntjes kopen. Op het terrein zelf zijn ook muntenkassa’s te vinden. Munten kunnen met pin of cash worden afgerekend.

HOOFDKASSA OOK OP DONDERDAG OPEN


Op donderdag 2 februari is de kassa voor de hoofdingang open van 15.00 uur tot en met 18.00 uur. Je kunt dan een kaartje kopen, alvast je muntenvouchers inwisselen voor munten of reguliere munten kopen. Op deze manier sta jij tijdens BLUE als eerste met een drankje of hapje in de hand!

KLUISJES


Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein. Bij de kluisjes hangen posters met QR-codes waarmee je zelf je kluisje kan regelen. Heb je online een kluisje gekocht? Je ontvangt dan een mail vanuit elockers met alle informatie.

BEREIKBAARHEID


Het adres van BLUE is de Kosboulevard Nesselande in Rotterdam. Dit is tevens ook het navigatieadres.


Openbaar vervoer:
Neem RET metrolijn B naar Metrostation Nesselande. Vanaf daar is het 5 tot 10 minuten lopen naar het festivalterrein.


Fiets:
Je kan goed met de fiets komen. Wij zorgen voor genoeg fietsenstallingen, voor de ingang van het festivalterrein op de Kosboulevard.


Auto:
Het is handiger om met OV of de fiets te komen, maar mocht dat niet kunnen is het mogelijk om met de auto naar BLUE te komen. Parkeergelegenheid is er op de Kosboulevard, volg de verkeersborden en de aanwijzingen op van de verkeersregelaars.


Kiss & Ride en taxi:
Voor de Kiss & Ride hou je het navigatieadres Siciliëboulevard Nesselande aan. Bij aankomst is de Kiss & Ride aangegeven. Op de Siciliëboulevard bevindt zich ook de taxistandplaats.