KOOP JE TICKET VOOR BLUE FESTIVAL

WELK TICKET SCOOR JIJ?De ticketverkoop van BLUE festival ging 4 november van start en de eerste tickets vlogen de deur uit. Dat verrast ons niet, winterfestivals zijn natuurlijk net zo leuk als festivals in de zomer.


Onze kaartverkoop bestaat uit drie fases. Welk ticket scoor jij?


SUPER EARLY BIRD
De eerste tickets koop je in de Super Early Bird fase. Wees hier snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal tickets binnen deze fase beschikbaar.


*Jullie gingen hard! Inmiddels zijn de Super Early Bird tickets uitverkocht.


EARLY BIRD
Van Super Early Bird gaan we naar de Early Bird fase. Als vroege vogel koop je je ticket nog steeds voor een aantrekkelijkere prijs. Deze fase duurt tot 25 november. Nog geen ticket, maar al wel BLUE festival in je agenda staan? Waarom zou je wachten?


REGULAR
De reguliere tickets koop je vanaf 26 november via onze ticketpagina. Het aantal beschikbare tickets binnen de reguliere ticketverkoop is afhankelijk van het aantal tickets die er verkocht zijn tijdens de Early Bird fase. Wij verwachten dat deze tickets snel de deur uit gaan, wacht dus niet te lang.


Wil je op hoogte blijven van wanneer het echt tijd is om je tickets te scoren? Wij posten regelmatig een reminder via onze Instagram en Facebook.


Koop nu je ticket hier