ALGEMENE INFORMATIE

ALLES WAT JE MOET WETEN


Wanneer vindt BLUE plaats?
BLUE vindt plaats op vrijdag 3 februari en zaterdag 4 februari van 16:00 uur tot 23:00 uur


Waar vindt BLUE plaats?
BLUE heeft een prachtige locatie aan de Zevenhuizerplas, in het Oeverpark (dezelfde locatie als CuliNESSE). Je kunt de sfeervolle tenten niet missen! Het navigatieadres voor BLUE is Kosboulevard, Rotterdam Nesselande.

BEREIKBAARHEID


Het navigatieadres voor BLUE is Kosboulevard, Rotterdam Nesselande.

We raden af om met de auto naar BLUE te komen. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen. Het festival is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets.

Plan hieronder je route:


FOOD


Op BLUE winterfestival geniet je van hartverwarmende winterse happen. Op het gezellige overdekte foodcourt is er genoeg keuze. Denk aan lekkere soepen, stamppot, broodje Unox of schnitzel, flammküchen, apfelstrüdel en poffertjes. En natuurlijk kun je jezelf ook opwarmen met een heerlijke glühwein of warme chocolademelk met slagroom.


Houd de website in de gaten voor het volledige aanbod!


NIX18


BLUE hanteert een NIX18 beleid. Dit betekent dat roken en het drinken van alcohol op het festivalterrein verboden is voor jongeren onder de 18 jaar. Het is verboden voor jongeren om alcohol te kopen, en verboden voor volwassenen om alcohol door te geven aan jongeren. Wie zich niet aan de regels houdt, kan van het terrein verwijderd worden. Er zal tijdens het festival worden gecontroleerd.


18+ bandjes
BLUE werkt met bandjes voor jongvolwassenen, dus voor de doelgroep die mag drinken, maar jonger is / er jonger uitziet dan 25.


Ben je tussen de 18 en 25 jaar? Je kunt dan een 18+ bandje halen bij het NIX18 loket op het festivalterrein. Je krijgt je bandje na het tonen van een geldig ID bewijs (geen kopie of digitaal bestand). Alleen met een bandje kun je een alcoholisch drankje kopen op het festivalterrein. Jongvolwassenen met een bandje mogen één drankje tegelijk kopen.


Ben je 25+ maar zie je er jong uit? Je kunt dan bij het NIX18 loket een 25+ bandje ophalen na het tonen van je ID kaart, je mag dan meer dan één drankje tegelijk kopen.


FAQ


Lees hier alle veel gestelde vragen


HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN


Lees hier alle huisregels en hier de algemene voorwaarden