ALGEMENE INFORMATIE

ALLES WAT JE MOET WETEN


Wanneer vindt BLUE plaats?
BLUE vindt plaats op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari 2024 van 16:00 uur tot 23:00 uur


Waar vindt BLUE plaats?
BLUE heeft een prachtige locatie aan de Zevenhuizerplas, in het Oeverpark (dezelfde locatie als CuliNESSE). Je kunt de sfeervolle tenten niet missen! Het navigatieadres voor BLUE is Kosboulevard, Rotterdam Nesselande.

BEREIKBAARHEID


Het navigatieadres voor BLUE is Kosboulevard, Rotterdam Nesselande.

We raden af om met de auto naar BLUE te komen. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen. Het festival is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets.

Plan hieronder je route:


FOOD


Op BLUE winterfestival geniet je van hartverwarmende winterse happen. Op het gezellige overdekte foodcourt is er genoeg keuze. Denk aan lekkere soepen, stamppot, broodje braadworst, flammküchen en apfelstrüdel . En natuurlijk kun je jezelf ook opwarmen met een heerlijke glühwein of warme chocolademelk met slagroom.


Houd de website in de gaten voor het volledige aanbod!


NIX18


Op vrijdag is BLUE alleen toegankelijk voor 18+, op zaterdag is BLUE toegankelijk voor alle leeftijden (jongeren alleen onder begeleiding van een volwassen ouder/voogd). BLUE hanteert een NIX18 beleid. Dit betekent dat roken en het drinken van alcohol op het festivalterrein verboden is voor jongeren onder de 18 jaar. Het is verboden voor jongeren om alcohol te kopen, en verboden voor volwassenen om alcohol door te geven aan jongeren. Wie zich niet aan de regels houdt, kan van het terrein verwijderd worden. Er zal tijdens het festival worden gecontroleerd.


18+ bandjes
BLUE werkt met bandjes voor alle bezoekers. Bij de ingang ontvangt elke bezoeker een bezoekersbandje, 18 min of 18 plus. Alle bezoekers van BLUE moeten een geldig bandje dragen, deze wordt alleen verstrekt bij binnenkomst. Personen die zonder geldig bezoekersbandje op het BLUE terrein zijn, worden van het terrein verwijderd.


Ben je tussen de 18 en 25 jaar? Zorg dan dat je een geldig legitimatiebewijs bij de hand hebt. Je ontvangt je bandje na het tonen van een geldig bewijs (geen kopie of digitaal bestand). Alleen met een 18 plus bandje mag je een alcoholisch drankje kopen of nuttigen op het festivalterrein en roken op het festivalterrein. Personen onder de 18 die worden betrapt met alcohol/rookwaar, en personen boven de 18 die alcohol/rookwaar doorgeven aan minderjarigen, worden van het terrein verwijderd. 


FAQ


Lees hier alle veel gestelde vragen


HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN


Lees hier alle huisregels en hier de algemene voorwaarden