HEERLIJK ETEN BIJ BLUE

HET MENU IS BEKENDGeniet tijdens BLUE niet alleen van mooie muziek, maar ook van smakelijke winterse gerechten. Op het foodcourt kun je kiezen uit verschillende stands, waar je een lekkere hap kan halen. Bij elke stand is ook een vegetarische optie beschikbaar.


Stamppot
Deze echte Hollandse specialiteit kan natuuurlijk niet ontbreken op een winterfestival. Van die lekkere stamppotten krijg je toch een heerlijk nostalgisch gevoel? Ga jij voor de huisgemaakte hutspot met rookworst of de verse andijvie met ambachtelijke bal gehakt?


Soep
Een warme erwtensoep of goedgevulde goulash soep. Dat is een lastige keuze! Gelukkig kun je op het BLUE winterfestival van allebei genieten, als je echt niet kan kiezen.


Flammkuchen
Ben jij ooit op wintersport geweest? Dan heb je vast wel eens flammkuchen gegeten. Gelukkig hoef je voor dit Duitse gerecht de grens niet over. Tijdens BLUE kun je namelijk kiezen voor een traditionele flammkuchen, met spekjes, rode ui en crème fraiche, of een vegetarische variant met groene asperges, rode ui, cherry tomaat en kaas.


Broodje Bratwurst
Naast de flammkuchen, kan dit traditionele Duitse gerecht natuurlijk niet ontbreken. Zo kun je bij de ‘Broodje Bratwurst Stand’ een ‘Broodje Bratwurst Deluxe’ halen.


Patatje Stoof
Voor een warm wintergevoel moet je zeker even langs de ‘Patatje Stoof Stand’. Je kunt kiezen tussen ‘Patatje Winterstoof’ of een ‘Patatje Jackfruit Rendang’. Ga jij voor traditioneel of probeer je iets nieuws?


Zoet Stand
Bij de ‘Zoet Stand’ haal je een Cinnamon Swirl of een Apfelstrudel met vanillesaus. Van deze Deense en Oostenrijkse zoetigheden ga je toch nu al watertanden?