BLUE = NIX18!

NIET ROKEN EN NIET DRINKEN ONDER DE 18Kom jij gezellig met je familie en vrienden naar BLUE, maar ben je onder de 18 of zijn er jongeren onder de 18 bij? Lees onderstaande regels dan nog even goed door.


Ben je onder de 18 jaar, dan mag je volgens de wet niet roken en geen alcohol drinken. Deze regels gelden natuurlijk ook op BLUE Winterfestival! Op het festival zullen de NIX18 regels strikt nageleefd worden. Op deze manier kan BLUE een festival voor alle leeftijden zijn, nu en in de toekomst.


BLUE hanteert een NIX18 beleid. Dit betekent dat roken en het drinken van alcohol op het festivalterrein verboden is voor jongeren onder de 18 jaar. Het is verboden voor jongeren om alcohol te kopen, en verboden voor volwassenen om alcohol door te geven aan jongeren. Wie zich niet aan de regels houdt, kan van het terrein verwijderd worden. Er zal tijdens het festival worden gecontroleerd.


Bezoekersbandjes
BLUE werkt met bandjes voor alle bezoekers. Bij de ingang ontvangt elke bezoeker een bezoekersbandje, 18 min of 18 plus. Alle bezoekers van BLUE moeten een geldig bandje dragen, deze wordt alleen verstrekt bij binnenkomst. Personen die zonder geldig bezoekersbandje op het BLUE terrein zijn, worden van het terrein verwijderd.


Ben je tussen de 18 en 25 jaar? Zorg dan dat je een geldig legitimatiebewijs bij de hand hebt. Je ontvangt je bandje na het tonen van een geldig bewijs (geen kopie of digitaal bestand). Alleen met een 18 plus bandje mag je een alcoholisch drankje kopen of nuttigen op het festivalterrein en roken op het festivalterrein. Personen onder de 18 die worden betrapt met alcohol/rookwaar, en personen boven de 18 die alcohol/rookwaar doorgeven aan minderjarigen, worden van het terrein verwijderd.