BLUE FESTIVAL

AAN DE ZEVENHUIZERPLASNatuurlijk kan je niet wachten tot de dagen kouder worden en we dichter bij de maand februari komen. Op 3 en 4 februari toveren we namelijk een deel van de Kosboulevard in Rotterdam Nesselande om tot een ware winterse oase. BLUE festival wordt georganiseerd op een prachtige plek langs de Zevenhuizerplas die goed bereikbaar is voor iedereen uit Rotterdam en omgeving.


Hoe kom je zo snel mogelijk bij BLUE?
De snelste en makkelijkste opties zijn met het OV of de fiets. Vanaf metrostation Nesselande sta je binnen 10 minuten binnen de winterse wereld van BLUE. Woon je in de buurt of vind je een kort fietstochtje geen probleem? Dan is de fiets natuurlijk de tweede makkelijkste optie. Fiets richting de Kosboulevard, Rotterdam Nesselande en je bevindt je binnen no time aan de juiste kant van de Zevenhuizerplas.


BLUE is minder goed bereikbaar met de auto, er is namelijk niet veel parkeergelegenheid. Wij raden het daarom af om met de auto te komen. Maar mocht je toch met de auto komen, navigeer dan naar Kosboulevard, Rotterdam Nesselande. Houdt er wel rekening mee dat de kans groot is dat je nog een aan aantal minuten moet lopen.


Stel, het vriest in februari... dan is de laatste optie misschien wel om schaatsend naar BLUE te komen 😉.


Plan hier je beste route.